Peittojakelu

SSM Peittojakelu on alueellinen osoitteeton jakelupalvelu. Peittojakelu tapahtuu valitun alueen kaikkiin talouksiin, joissa ei ole mainoskieltoa. Peittojakelussa jakelu suoritetaan koko Suomen kotitalouksiin tai valitun alueen talouksiin, esimerkiksi yksittäisen myymälän lähiympäristössä. Peittojakelu soveltuu mainostajalle, joka haluaa tavoittaa mahdollisimman tehokkaasti kaikki taloudet valitulla alueella.

Kohderyhmäjakelu

Kohderyhmäjakelu on alueellinen osoitteeton jakelupalvelu, joka jaetaan valitulle kohderyhmälle. Jakelu tavoittaa kotitaloudet joko paikallisesti tai valtakunnallisesti. Kohderyhmäjakelu soveltuu mainostajalle, joka tietää oman ja/tai haluamansa kohderyhmän tai haluaa kohdentaa markkinointiviestin mahdollisimman tarkoin. Tutustu monipuolisiin kohdistamisvaihtoehtoihin.

Lehtijakelu

Kaupunki - tai asiakaslehti on odotettu media, joka jaetaan ilmestymisalueensa kotitalouksiin SSM-ketjun jakeluyrityksen toimesta. Säännöllinen ilmestyminen vakiinnuttaa lehden lukijakunnan kuten myös samaan aikaan jaettavien esitteiden lukemisen. SSM-jakeluryhmän yritykset jakavat  säännöllisesti useita tunnettuja kaupunkilehtiä, esimerkiksi Länsiväylä, Karjalan Heili ja Vantaan Sanomat. 

Julkinen tiedote

Julkiset tiedotteet jaetaan jokaiseen kotiin valitulla alueella. Julkiset tiedotteen jaetaan myös mainoskieltotalouksiin. Jakelu tavoittaa kotitaloudet joko paikallisesti tai valtakunnallisesti. Julkinen tiedote soveltuu viranomaisten tiedotteisiin sekä yleisesti kansalaisten kannalta tärkeiden julkisten palvelujen tiedottamiseen.

Erikoisjakelu 

SSM Erikoisjakelussa jaetaan esim. tuotenäytteitä ovelta-ovelle. Erikoisjakelu soveltuu tuotteiden lanseerauksiin ja kampanjoihin, promootioihin sekä uusien myymälöiden avajaisiin. Erikoisjakelu tehostaa markkinoinnin osuvuutta sen hyvän kohdennettavuuden ansiosta.